Jacketz Medical Body Suits voor honden

Jacketz bij huidaandoeningen of na een operatie

Jacketz Medical Body Suit biedt honden bescherming van nek, de gehele romp en okselzones bij huidaandoeningen zoals hotspots, jeukende allergieën, verwondingen en bij aangebrachte bandages.

Na een operatie onder narcose houdt Jacketz de patiënt comfortabel warm. Jacketz bevordert een snellere genezing van de aangetaste plekken doordat likken, krabben en bijten aan de aangetaste plaatsen wordt verhinderd. Een dubbele binnenlaag in de buikzijde is voorzien als een extra absorberend verband gewenst is.

Jacketz zijn gemaakt van elastische, ademende stof en geven de hond alle bewegingsvrijheid en zijn hierdoor een diervriendelijk alternatief voor de klassieke kunststof nekkraag. Jacketz zijn gemakkelijk snel aan- en uit te trekken door de praktische, verstelbare sluiting op de rugzijde en de extensies.

Wennen aan Jacketz

Geef de hond de tijd om te wennen aan het dragen van Jacketz. Sommige honden kunnen zich (tijdelijk) anders gedragen. Wegkruipen, sluipen en of stil blijven zitten zijn dan heel normaal gedrag. Stel de hond op zijn/haar gemak en geef hem/haar de tijd om te wennen aan het dragen van Jacketz.

Jacketz maatindicatie voor hondenCreated with Sketch.