Jacketz Medical Body Suits voor katten

Jacketz bij huidaandoeningen of na een operatie

Jacketz Medical Body Suit biedt katten bescherming van nek, de gehele romp en okselzones bij huidaandoeningen zoals hotspots, jeukende allergieën, verwondingen en bij aangebrachte bandages.

Na een operatie onder narcose houdt Jacetz de patiënt comfortabel warm. Jacketz bevordert een snellere genezing van de aangetaste plekken doordat likken, krabben en bijten aan de aangetaste plaatsen wordt verhinderd. Een dubbele binnenlaag in de buikzijde is voorzien als een extra absorberend verband gewenst is.

Jacketz zijn gemaakt van elastische, ademende stof en geven de kat alle bewegingsvrijheid en zijn hierdoor een diervriendelijk alternatief voor de klassieke kunststof nekkraag. Jacketz zijn gemakkelijk snel aan- en uit te trekken door de praktische, verstelbare sluiting op de rugzijde en de extensies.

Wennen aan Jacketz

Geef de kat de tijd om te wennen aan het dragen van Jacketz. Sommige katten kunnen zich (tijdelijk) anders gedragen. Wegkruipen, sluipen en/of stil blijven zitten zijn dan heel normaal gedrag. Stelt u de kat op zijn/haar gemak en geef hem/haar de tijd om te wennen aan het dragen van Jacketz.

Jacketz maatindicatie voor katten

Created with Sketch.